Torsdag

praktik idag igen, packa upp kläder och same ol' same ol', drog till Linds och käka med jonte och anki, jag och anki drog en hamburgartallrik, dock inte värt 80 spänn, så gott vare inte!!! ovärt. sen jobba jag en sväng till och sen sluta jag vid 3 tiden, anki och jag drog till stan, köpte mig en randig tröjjävel :) den var fejn, hämta även min spetsklänning, va riktigt snygg på! men ganska kort så kan inte böja mig ner för då visar jag hela reeeeeva!

Skola imorn!!! asså trodde jag aldrig jag skulle säga att jag fucking längtar dit! Finns den ens? längtar tills jag får stå där och dekorera mina fina bakelser på ivvalet, vill aldrig sluta skolan och bara jobba, aae :/ har jag märkt nu, ska dock bli polis saatteeeeee!  aa men peppa valborg då :) blir ju att dricka som en liten judepappa.

puss då

Why are you so paranoid?

Ännu en dag på Vero Moda, gick bra och slutade tidigare idag, runt 3 tiden! packa mest upp varor, gick och småstäda lite här och där, blir väl samma sak imorn också, ska luncha med Jonte och Anki! :) fan vad jag uppskattar skolan nu asså! skulle lätt gå där 3 timmar extra om dagarna ist, praktik funkar men jag vill gärna ha pengar för de ;D hahaha. taggar tills på fredag också, kommer bli riktigt nice hos jossan! (Y)


en gammal goding sen jossans fest i hennes lägenhet ovanför H&M, saknar den! haha

Praktik

Jätte ont i fötterna och ryggen, man får fan riktiga muskler av att jobba i butik! börja klockan 11 idag och fick putsa lite speglar, hänga upp tusentals kläder och larma och larma av, var ändå rätt kul bara att klockan går ju sakta.. hade en timmes lunch så vandra omkring och mötte Isa så vi gick och hälsa på alla andra :) börjar klockan 11 imorn igen, skulle ju kännas 1000 ggr bättre om man fick pengar för de :( haha. Mamma kom iaf och hämta mig när jag sluta vid 5 tiden, gick förbi Cubus och fick med mig ett par svarta jeansleggins och ett par assnygga ljusa jeans shorts! och allt gick bara på 300 kr för det var 30% på alla kläder idag så det är ju ett plus! ;) kanske slänger in en bild på de sen

Valborg vet vi fortfarande inte vad som händer? Men kanske hos jossan i grebo då, eller huset brevid ;D skulle vara perfa! puss!



Måndag

Kom hem från skolan för ett tag sen, ganska slapp dag :) nu snart ska jag och mamma iväg till syrran och mata hennes ödla Jögge, läskig är den och man får mata den med levande gräshoppor :o men de ska jag nog klara. Ska väl kanske hämta ut min klänning som har kommit på posten, älskar nelly! får alltid hem mina kläder och skor precis dagen efter, ska även beställa ett jättefint linne på H&M sen när jag kommer hem igen!

Imorn är det första dagen på praktiken, göööörnervös barree!


Hundred million dollars

tränat på min underbara crosstrainer idag! man fick ju med en dvd där dom visar, asså trodde helt seriöst att jag skulle avlida, så jävla jobbigt! kanske inte ska köra så hårt pga min hosta som vägrar ge sig , haha men det är fejnt barre :D sen kom andy helt plötsligt, så glodde på tv en svänga sen bada jag :) har precis sett klart på mitt underbara program Jersey Shore, alla borde kolla på de! MTV på söndagar är heliga.  Imorn är det skola igen och vi ska göra egna saker på iv-valet, jag ska minsann göra smulpaj och pannacotta, intressant :)

på tal om annat är jag jättesuuuuugen på att tatuera mig igen, bilden nedanför är ju min gamla tatuering som jag förstörde typ :( men de ska vi fixa till för jag ska beställa tatueringstid nästa vecka, så den ska gå upp på hela revbena, göööuuud så läckert!!



you never said thank u, and you took me for granted i let you in my house and made you a part of my family..

vetinteju

Tagit de lugnt i helgen, i fredags kom gaby hit och vi chilla bara och glodde på tv :D jättenice, och igår var jag med syrran och chilla bara då också! rätt skönt ibland ändå att inte göra nåt, kommer ju festa nästa helg eftersom då äre valborg, fråga är bara vad man ska göra? men nåt finns de alltid :D

ska iväg och träna snart med jossan :D gött, och på tisdag blire första dagen på praktiken, jättenervös! hahaha


Opposite Of Adults

Legat hemma hela dagen också, var även ute och gick med mamma en sväng :) Ikväll ska jag och gaby chilla här och bara ta de lugnt, båda är lite halvsjuka så de passar perfekt barre! Imorn får jag se om jag är frisk nog att dra till idas fest :D hope so!

Aussie

Legat hemma hela dagen, både jag och andy är lite halvsjuka så har kollat på tv, sovit, kollat på tv och sovit. jättekul :) får se om de ens blir skolan imorn, don't think sooo. Mamma och jag prata förut om att flytta, Jag ska ju flytta till Australien efter jag har gått ut skolan och mamma verkar oxå sugen på de, vem vet? fan va nice de voooooore! lära sig att surfa och allt barre!  aae nu ska jag se på halv 8 hos mig och sen bada och sen sussa!



you are a shooting star, that's why you are my favorite

Börjar fan bli lite sjuk tror jag? det är inte okej, perfekt till helgen och så plus att jag är ledig imorn, vill ju inte ligga hemma och vara sjuk då inte, hade tänkt att träna en massa men ah kan ju jag glömma :) Fredag blire iaf att dra till Mickis med angelica och rebban och lördag ska vi till Ida och fira henne :D

beställde en svart spetsklänning ifrån nelly idag också, kosta bara 299 kr!


Snö

kul att det snöar sönder!! det är snart maj föfan, blir ju deprimerad! skulle inte förvåna mig om det inte blir nån sommar, men peppapeppa ta i trä. Började sent idag och satt och vänta på att vårdcentralen skulle ringa och ge mig en tid, men inte då dom ringer på fredagmorgon ist. Imorn är jag ledig! aaråå satteee, riktigt nice :D



Stockholm

klockan tjugo över 8 imorse drog alla HP 2:or till stockholm, kom fram vid kvart i 11 för vi gjorde ett litet stopp också, först gick vi till Moderna museet och det tog kanske en halvtimma, sen blev de att dra till NK, köpte mig 2 tröjor :) Stockholm är så jääävla stort asså! bra dag iaf , hade askul på bussen hem också hahaha, nu ska jag käka lite sen kommer jossan hit :)!


I look up to the sky and now the world is mine

Jäääääättejobbigt att ta sig upp imorse men de gick, sluta skolan vid halv 4 typ, Imorn ska alla hp 2:or till Stockholm, ska gå på moderna museet eller vad det heter, vi får även 4 timmar att gå på stan med :D wiieee.
vi slutar skolan om typ 40 dagar om man räknar bort helgerna, huuuuur nice?! och jag har bara ETT år kvar! Plus att lite fler dagar försvinner för vi har praktik nu vecka 17-18 och jag ska vara på Vero Moda, blir nog bra!


HAHAHAHAHHA asså hur lyckas vi...


bildbomb













Highwayman

ujuj vilken kväll igår! kom riktigt mycket folk till jossan och det var askul faktiskt :) grannen kom dock och klaga 2 ggr och hota med att ringa polisen men vi körde på ändå! drog upp till mig runt 2 tiden,käka och sen somna :)

idag blire att träna och sen plugga, har prov imorn IGEN, ska bli så jävla skönt med sommarlov!
Kommer lägga upp riktigt mycket bilder sen igår lite senare :D

fest

Sitter och smörjer in mig med Dove's B.U.S och mamma har precis gjort slingor så de blev bra de också :D! ska börja fixa iordning mig snart och tagga ner till jossan, verkar komma rätt mycket folk ikväll asså! riktigt nice.
pappa kom hem med 2 nya tvapparater, helt chockad? en var till mig och en till dom, rätt gött ändå :D haha. aae men nu ska jag tagga till och sen efter fest (Y)
vill vara sådär brun, ge mig sommar

Lördag

Vakna för en stund sen, legat och kollat på sunes sommar och nu kom anki hit :D ska vidare till stan sen och köpa slingfärg :D och ikväll äre fest hos jossan! tar med mig kameran så lär bli ett par bilder ;D

fredag

bara tagit de lugnt ikväll och tagit hand om syrran, hon har ju så ont, kan inte ens ställa sig upp själv så jag får lyfta upp henne varje gång, jaja ska man vara fin får man lida pin! :) ska gå och lägga mig snart,  och ja, jag är medveten om att klockan är typ 10 över 10, men jag har tråkigt och är trött, och ah ska bara tagga tills imorn, är lite små avis på dom som ska på studentkryssning, har dock bara 1 år kvar!!! ujuj så skönt, sen ska jag plugga vidare och bli polis, jarååå!


gammal bild, min 17 årsdag vare!


kändis barre

Börja dagen med att alla sa att jag var kändis? jaaråå! corren barre. Gjorde ett prov i samhäll, gick bra sen lars lektion och sist IV-val. Ikväll ska jag bara ta de lugnt med syrran för hon har opererat sig, tuttara barre haha :) sen kommer kanske Ändy pändy hit. Taggar inför imorn då det är fest hos jossan, kmr bli skitkul :D (Y)



haha låter som jag är ledsen bah '' men ingen gör de... :/ '' ser dok ut som 12 år på bilden


Corren

hade ställt klockan på kvart i 7 och gick upp som vanligt, tänkte ska jag orka gå till skolan? kom på typ vid halv 8 att jag börjar ju fan vid halv 10 så låg och glodde på tv. Jag och Eve var inte med på idrotten så vi satte oss utanför matsalen och chilla, då kmr de fram en tjej och en kille och frågar ifall vi vill svara på frågor och vara med i corren, LÄTT JU! så vi svara på lite frågor om sommarjobb, hoppas inte att jag sa nåt dumt eller pinsamt nu haha. sen fick vi gå ut genom ingången med vinden i håret medans han tog massa kort, hahaha. kändisar. så bäst för er att ni kollar i corren imornbitti :)

idag, sluta vid halv 5 typ eftersom jag satt och gjorde ett prov i 212010 år, men de gick nog fan rätt skapligt! så de känns gött, har ett prov imorn också men de kmr gå galant.  :)


no games

igår var jag i skolan sen sooooov jag massor, hade riktigt ont i huvet, sen kom Andy hit och sussa :)

slapp dag i skolan, sluta klockan 1 mycket skönt. Jag borde suttit kvar och pluggat för jag har så jävla mkt just nu för jag har skitit i att göra prov och de ångrar man alltid sen... men det löser sig, de göre alltid :)

Idag har vi firat pappa som fyller år , old man :) käka mammas lasagne och hemmagjord pizzasallad, asså ni fattar inte, mummaaaa! nu ikväll ska jag väl fortsätta med mitt pluggande, brukar gå så bra med mitt temprament, blir bara arg. höhöhö

helgen blir ju perfa, gaby ville typ bowla eller nåt annat kul på fredag och på lördag blire fiesta hos jossis :)


kan ju lägga ut en bild på mina nya hockerklackar, 13 cm klack, kmr bryta fossingarna

Måndag

Skolan börja igen, men det är ändå skönt. Jättenice väder och det är bara 2 månader kvar tills sommarlovet, sjukt skönt!!!!! vill åka utomlands också. Kom precis hem och mamma var ivrig och ville visa en lägenhet vi ska kolla på, en etage(?)lägenhet, jättefin mitt istan :D hur gött?! hoppppppppas att vi flyttar dit! det tråkiga vore ju att jag och jossan inte blir grannar längre då och kan springa upp och ner till varann för det är jätteskönt att bo så nära :/.. yeye. Ikväll blire att träna och aah kanske träffa Andy en svänga, sånt som märks så att säga....


Lördag

Vakna vid 7 imorse, hade ont i magen och mådde illa som en juuude! kunde iaf inte somna om så gick upp och la mig i soffan och väntade på att nån skulle tycka synd om mig, så kom min kära mor med frulle :) de var najs, Fick även lite chokladpudding sen, då kände jag mig som en människa igen! jaharå.

ikväll vet jag inte vad som händer, kan ju bli utgång men inte alls sugen? fast oftast då det blir roligare när man inte har några förväntningar, ska iaf vara med josefsson så de blir göörbra vad vi än gör då :) kan ju bli att kolla på el clasico med några st, jag är ju sååå insatt! men jaja :) hörs kanske sen igen, puss rå

fredag

vakna seeent idag, jätteskönt att sova ut, har inte gjort de på hela lovet känns de som? plus att det är slut snart.. gick iaf ut och gick en sväng, dutti (Y). ikväll var de fest i ekholmen tydligen men tvek på den, ska nog ligga hemma och bli helt frisk tills imorn, då de kan bli en utgång, time will tell :)

Torsdag

Vakna för en liten stund sen, asförkyld! verkligen inte okej! Igår gick jag min promenix med Gabs, vi solade, sen stanna vi en sväng på donken. På kvällen så kom Gaby hit och jossan oxå, Vi gick till hemmakväll och tänkte hyra en skräckis så de fick bli Wrong Turn 2, Asså kan ha varit den konstigaste filmen? massa inavel ( eller inälvor som gaby alltid lyckas säga, HAHAHA) som sprang omkring och döda alla och åt upp dom, hahaha asså aae den var inte bra. Gaby drog vid 11 och lille jossan stanna kvar, så vi ringde hit Waller en sväng för han åker hem till Östersund snart. Så vi snacka om allt möjligt, gick ut och hälsa på Andy och martin sen drog jag in och sov.




god morgon

Igår tog jag de lugnt på dagen, sen blev de att köra ett intensivpass med jossan, så jävla jobbigt var! men känns alltid bra efteråt, drog hem och döööscha, sen kom jossan upp hit och vi kolla på alla bra program som är på tisdagar :) sen tagga hon ner till sig runt 1 halv 2 :)

Vakna för en stund sen, eller vaknat 2323 ggr imorse för att dom håller på att borstar bort allt grus nere på vägarna, låter som dom är i mitt rum föfan, även fast jag bor på 4:e våningen. Så har precis käkat lite frulle och nu ska jag ut och powerwalka med gaby! Och senare ikväll kommer brorsan hit och gör ett nytt försök för att få mig att förstå matte, brukar ju sådär, fan jag är sääämst och jag har inget tålamod när det gäller någonting så blir bara arg.. jaja de ska väl gå bra.




You shouldn't hesitate

Igår vart de bara en chilldag, träna och sen låg jag bara och kolla på jersey shore maraton, förjävla bra. Runt 12 på natten fick jag även besök av jossan en sväng, vi snacka om lite allt möjligt, speciellt om den sämre arten, killar asså. ajajaj.. sen gick hon en trappa ner hem till sig och jag la mig och sov. :)

Idag var jag på ikano med min kära mor, fick med mig en skjorta,nagellack och lite småsaker hem, letar fortfarande efter mina knogjärns ringar men finns ingenstans!!! och på internet är dom fan för dyra, inte värt de.
Gick även och presentera mig på min praktikplats som jag ska vara v 17-18 nämligen Vero Moda. Blir nog görbra de där! Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, Ska iaf träna med jossan så umgås nog med henne ikväll :)


Söt bild, jaarråååå

Bilder sen i lördags!
















Blogg

Nu har jossan fixat en blogg åt mig, tog sin lilla tid men nu funka det :) så aah..

Igår var de tjejmiddag hos mig, jättenice! det dök även upp lite snubbar så det var trevligt
när alla hade gått så satt jag,andy och waller kvar och glodde på tv till halv 5 på morgonen sen slockna jag direkt.
bilder kommer!

Idag börja jag med att städa hela lägenheten och sen sola jag lite på balkongen aaassvarmt minsann,
blev även att gå en liten promenad med jossan runt stångån och snacka lite skit. jamen såå atteeeee nu har jag inget mer att skriva :)

RSS 2.0