wöw, 18 år!

blev precis väckt av mamma och pappa, fick lite presenter bl.a en klocka, piercing, pengar,skärp,träningskläder och lite sånt :D sen kmr syrran och brorsan och sen farmor och de :) blir görnice, vid 6-7 kmr brudarna hit :D!!!

för en minut sen var du min

vaknat precis, ska käka lite frulle :) mamma och pappa är och köper presenter till mig! möhöhöhö, spännande! idag blire att fika med angie, sen ska vi på bio! Bröderna Karlsson eller vad den heter, säkert döbra ;) Imorn fyller jag 18, så overkligt :D då kmr mina brudar hit och käkar sen taggar vi för utgång :D!


29:e juli

åkte och hämta mitt pass hos polisen förut, nice! not, haha fyfan ser ut som ett jävla emo, kolsvart hår och vit i fejat bara :) sen åkte vi till stan och köpte lite småsaker :) sen träffa jag gaby på en fika och sen drog vi på stan igen, fick med mig 2 tröjor :D

Från och med du

vart i stockholm hela dagen! aj aj aj ont i fossingarna mina! blev iaf 2 spetströjor, ett linne och en tishaaaa :) åkte med mamma,pappa,syrran och hennes zebbe :) mkt trevligt men det var fan varmare än vad jag trodde! svettades ihjäl, och affärerna var huuuuuuuur varma som helst! men det var kul. Kom hem nu ungefär :) ikväll blire att chilla galet, ska se klart mina sunes jul avsnitt (;

4 dagar

hohoho, bara 4 dagar kvar tills jag fyller :) har vart och badat med mami och papi i sturefors, jag bada faktiskt! :) var dock rätt kallt, senare blire att träffa gabylito på en fika :) nice!

sunes jul

vart ute och gått med mamma precis, skönt! :) köpte med oss jordgubbar hem också, så nu sitter jag och gnagar på dom och kollar på sunes jul! så jävla bra eeeeere! nu äre bara 5 dagar kvar tills jag fyller också :D woop woop, så på lördag blire tjejmiddag och lite partaj här, sedan drar vi ut :) fårse ifall det blir liseberg imorn då? kan bli kan bli (;

puss

igår fira vi anki, bjöds på god mat och efterrätt :D mömma! vi drog bussen vid 11 och anki skulle ju på krogen och grejer också ;) illa bara att det var skitväder! men de kmr de säkert vara på min födelsedag på lördag också, positiv jag är, haha, blir nog bra i vilket fall :) drog in till stan imorse med anki, köpte en kofta och ett par shorts (:  ikväll blire att bara ta de lugnt! dåligt väder och då äre alltid nice att ligga inne och bara kolla film :)

18

GRATTIS ANGELICA 18 FUCKING ÅR!!!! :D nu äre bara en vecka kvar för mig! TAGGAR VI! var på ikano med ducky förut på dagen, fick med mig en jeansväst från carlings och en tröja från lindex, görnajs! sen vid 9 drog vi och fika på steves och bara satt och snacka :) sen tagga vi ner till rese för att ta våra bussar hem, står jag och väntar helt fridfullt på min buss och det står att den går om 1 min fast den har ff inte kommit? whataa hell tänkte jag, och sen ser jag att min buss ändras och står 16 på den och står på heeelt fel busshållsplats och körde iväg, SKOTT!!!!!!! död åt östgötatrafiken säger jag bara! så var bara för mami att hoppa in i bilen och hämta meh, bortskämd som jag är och grejer, men yeye :) kul om ni orka läsa allt de där :) jaja, imorn blire iaf att åka hem till anki och fira hennes 18års dag :)!




Kid cudi

drog ner på stan, mötte lisa,jenny och gaby, köpte present till anki sen drog jag och gaby hem till henne en sväng, och sen kom käre far och hämta mig! :) ikväll vet jag inte riktigt vad de blir, ska iaf träffa gaby gums!
blev en fika igår med henne och jossan sen kom rille och joina oss :)

Rhodos

vi har hittat en jättebillig resa till Rhodos! en lägenhet där 6 personer får plats, sounds great right? ;) hoppas vi att allt löser sig, tar vi den måste vi betala imornkväll och sen drar vi den 25:e augusti isånnafall, vore fucking nice att dra härifrån! från alla fake ass people må jag säga! är seriöst så jävla trött på allt och alla ahaaarååå, så hoppas hoppas vi fucking drar!!!!

 


lalalala

vakna skapligt idag! skönis, färga om håret lite, tyckte att det skifta grönt så nu är jag jätte mörkhårig igen, fast fejnt äre :D jag,isa,fia och anki funderar på att dra till grekland i slutet av augusti! hoppas att de blir av, ska fixa mitt pass imorn :D

sometimes u can't make it on your own

vakna vid kvart över 11, dösvettig! mitt rum kan vara de varmaste alltså! så vågar jag inte ha öppet fönster på nätterna heller, för de hänger spindlar som är större än ah, jag venne vad! usch, nu har vi iaf förstört deras nät så hoppas dom inte kmr tillbaks, då ska jag skjuta dom. aa drog till ikano med mor min, fick med mig 2 bruna hårfärger hem och en militärgrön skjorta, riktigt osäker på om jag ska ha kvar den hmm... hitta en silvrig skitstor klocka jag ska köpa oxå :) och nu blir jag brunhårig igen! aja, igår träffa jag gaby vid halv 10 ungefär, vi satte oss och fika, :D görnajs! drog mig hemåt vid halv 12. Måste bara tillägga att det är exakt 2 veckor kvar tills jag fyller :) woop woop

power

fucking jobbat sista dagen idag! känns sjukt bra, och jag höll ut i 3 veckor, klapp på axeln :) hade redan fått lönespecen, fick typ 2000 kr de 3 dagarna i juni :) sen kmr resten i augusti sen! 2 veckor kvar till min birthday :D
ikväll blire att träffa gaby, vi vet inte riktigt vad som händer men nåt ska vi allt hitta på :D synd bara att linköping är jordens tråkigaste stad för tillfället!

i love the way you lie

just gonna stand there and watch me burn but that's alright
because i like the way it hurts, just gonna stand there
and hear me cry, but that's alright because i
love the way you lie, i love the way you lie



bara 2 dagar kvar nu på jobbet, skönis! och sen äre äntligen helg och jag slipper gå upp så fucking tidigt! ska bli så äckligt skönt, i helgen vet jag inte vad som händer :) förmodligen kort och kubbkväll med lite dricka va :) nu ska jag åka till ica och hämta upp mitt paket :D!


you're looking at a winner

jobbet gick bra, lite segt för de finns inte så jättemkt att göra men fan, de wullar på! kom hem och slockna i soffan som vanligt, gör jag JÄMT! och helt medvetslös blir jag också, man somnar om 17 ggr också och vet inte vem man är när man vaknar, hahaha, galet. jaja, hoppas att den här veckan går snabbt så är jag klar mä't sen!!!! :) fyller år om 2½ vecka också, faaaaaaaaan vad jag längtar! och ankistjärt fyller lördagen innan mig :)


bjuder på en galet snygg bild på mig och denkarn!!

shulululu

igår vart de ju kortspel och kubb hemma hos jonte! det var skööööj :) och idag gick jag upp tidigt för vi skulle åka och bada, mamma,pappa,jag och andy :) drog till sandvik, så jävla varmt! och riktigt skönt i vattnet också :D! ikväll blev de att käka mat med familjen och syrrans kille (:, ska väl inte gå och lägga mig allt för sent heller, ska ju upp och jobba imorn! 5 dagar kvaaaaaaaaaar sen har jag sommarlov igen! btw, har namnsdag idag ;D pöss

i keep on running and nothing works, i can't get away from you!

Var i söderköping idag med mor och far, jag döööööööööör vad varmt! men jag älskar fan varenda sekund iaf, även fast jag går och lökar sönder men det är wätt fejnt! köpte iaf med mig 4 stora ringar, blir ju nästan som knogjärn men de kan ju komma till användning ibland :o ? 100 kr sammanlagt :D wedigt kap där!  Igår drog jag ju till gaby iaf, blev ingen dricka... men så jävla gött ändå :) och älskar deras lägenhet, mömma!

ikväll blir de att träffa ankyyy panky, vi ska till jonte och lira lite gin rummy! dom kan ju drömma om att dom vinner emot mig :) jag är fan en mästare på de dära minsann!

jajamensan, nu äre 5 arbetsdagar kvar och 21 dagar kvar tills jag är 18, life is fuckin' great! och vi funderar på att dra utomlands oxå,  hoppas de blir av ;D!!!


she wants to erase me

jobbish idag, nu börjar jag bli trött fan, gå upp kvart i 6 på morgonen är fan ingen höjdare, 6 dagar kvar, kämpa bah, ikväll var jag med Gaby,Anki,Josse,Linda,Petros och Rille vid ån och lyssna på L.W man hörde inget dock men det var riktigt trevligt :D drog hem med halv 11 bussen då, så nu sitter jag här och har kollat på the hills, gött! och ska snart se satc :) imorn blire att jobba sen tagga hem till gabilito där vi ska supa skallen av oss :)
hooolaaaaaaa


beautiful monster

jobbat, käkat och nu ska jag minsann duscha, man blir så jävla skitig och äcklig hahaha, sitta och skrapa bort kitt från hela armarna jämt, skaver bort huden från armarna nästan :( aje... 40 myggbett har jag oxå :) säkert missat ett par, känns fräscht, och kliar inte ett dugg jag lovar!!!! skott!!! puuuh. aha, några dagar kvar tills det är helg då, vill hitta på nåt kul fan, finns inget i lkpg ändå, och ska bli så skönt att flytta härifrån sen, ska verkligen göra de, till australien, folk här börjar bli så jävla lustiga asså, usch!!!!!
klickat hem en kofta och en tröja, blir fejnt!

9

jobb jobb och åter jobb, bara 9 arbetsdagar kvar! peppa peppa pengarna sen! kmr sitta grooooooooovt fint sen :) i helgen har jag tagit de lugnt, fredags var jag och fika med anki,eve,jonte,dawe och robe! mkt trevligt, tagga hem vid kvart över 12, och i lördags hälsa jag på anki och bebisen som hon var barnvakt åt, så söt! görfin lägenhet hade de oxå, ska tjata på mor och far att vi flyttar de området, riktigt fint vare! jaa, har inte så mkt mer att berätta, jobbar ju hela dagarna fo fäääään.

I love my people!

hard work work idag igen minsann, och imorn är sista dagen med J.b då, sen tar han semester så jag blir själv! jättenojig :/ hur ska jag klara de själv? är väl inte verkstadssnubbe heller... åh blir galen. kändes ju så bra igår men ikke då! jaja, ikväll blire iaf att fika med  gaby och anki :D har inte gjort nåt sen jag börja jobba, och jag ska ju ha sommarlov minsann! så de blir great :D peppa peppa till jag fyller dåååååååååå :D '' de var ju skojigt, plats för skratt, HEHE'' aah ba emil som fattar dock :)


RSS 2.0