whaat?

jobbat hela dagen, idag känns de faktiskt bättre! det här ska gå, måste måste måste kämpa :D haha, man blir ju så jävla glad sen den 25 juli och 25 augusti, riktigt pepp på att jag fyller år snart oxå :D woop woop, anki oxå, veckan innan mig barre (; då har ju både hon och jag lite kosing att göra av med eftersom hon oxå jobbar den lille snorren :)  borde dock ta kort på min snygga outfit? byggbraller och hela kittet haha de feeeeejnt.

aae nu ska jag äta mat och sen jordgubbar!!! jajeemen :M

jobbjobbjobb

andra dagen på jobbet, de funkar väl, tiden går relativt fort iaf, är lite små nojig över att få vara själv nästa vecka, då blire fettjobbigt.. helt depp barre haha. massa andra tar semester då och jag blir kvar typ helt själv i den lokalen, skoj hehehheheheheh neeeeeeee.

nahe, och inget spännande kan jag berätta heller för jag jobbar bara hela tiden :) tkr så jävla synd om mig själv :)!!!!!!!


sch

legat inne hela morgonen, inte orkat sola eller bada, all brun färg hinner ändå försvinna nu när jag ska jobba, ska upp klockan kvart i 6 varje morgon oxå, jävla balle. positiv jag ärå :) hahaha, får hoppas att det går bra imorn och att vädret är fint när är klar med jobbet, blir nog bara 3 veckor så :) vill gärna åka utomlands för dom pengarna men ont om folk, inte okej nånstans. så har jag en dålig dag idag oxå, inget duger..

spännande inlägg dock :)

midsommar

vaknade tidigt och börja fixa lite, vid 12 kom anki och jossan hit och vi käka lite mat på balkongen,sedan fixa vi iordning oss och sen tagga vi till bussen, vi hoppa av i brokind och mamma skjutsa oss därifrån till kisa, Fia bor utanför kisa så det tog sin lilla tid :) men runt 4 eller nåt så var vi framme :) vi lira lite kul,käka och sen vare 7kamp :) jättetrevligt dag/kväll, fick skjuts hem av martin och andy vid 1!

idag; vakna med andy, sen hängde vi med mamma och pappa till Berg och gick på marknad, jätteliten var den igår så de sög så vi åkte hem igen direkt, haha :)

bilder kommer sen midsommar!

halloj!

solat och badat i tinnis idag med jossan, låg och stekte rätt rejält! satan så varmt de var idag, jag älskart! låg där mellan 11 och halv 3 typ, polisen kom och haffa en liten snorunge som hade gjort nåt också, säkert snott nåt hahaha, mitt framtida yrke minsann! inte att sno utan att bli polis (Y) jaja, vi drog in till staden och jag hitta en ny kärlek, ett par kilklackar på scorett, 700 kr och nu är dom mina, jag älskaaaaaaaaaar dom! riktigt höga är dom och jag blir väl runt 1,85 i dom, rätt manlig så att säga :) men ändå så snyggt att vara gööörlång :D dom måste invigas snarast! ikväll blire lugnt, hoppas att min kompanjon jossan går en trapp upp och umgås med mig :L

imorn äre midsommar och de firas ute i Kisa hos fia! ska bli fint väder också så det blir greeeeeeat! vi sover kvar där och drar hem på lördagmorgonen :)

på måndag börjar jag jobbet! var där igår och kollade vad jag skulle få göra, puuh nervös är jag, tur att jag har snälla grappar omkring mig då som får hjälpa mig, man får ju inte vara rädd att få skit under naglarna om man säger så, bara sjuttielva snubbar som jobbar och svetsar och har sig, kmr jag där :) helt lost, haha jättenervös! men de ska bli bra, CASH IS KING!




 dom ser korta och klumpiga ut men det är dom inte! :)


aae ingen aning

idag vart det sol och bad i Berg med mamma och jossan :) vart molnigt ett tag men sen sprack de upp och vart skitbra väder! träffa gaby och rille där oxå, 2 ggr har de hänt nu att både jag och gaby var i berg utan att någon av oss visste om de andre, hahaha helt sjukt att vi missar varann där liksom. jaja vi tagga hem vid 3 tiden ungefär. skulle förbi maxtatto och börja måla på den nya tatton men de hann jag inte med idag, så får nog bli imorn dååååååå :) shoppa loss igår btw med mamma, köpte nya jeans, ett vitt volanglinne, basebolltröjan, BH och en tröja på Bikbok. hel nice må jag säga :) ikväll blire ån med dom bästa då, grattis till lille frida oxå :D <3


i can be a freak

blev ingen fika iaf pga detta jävla balleväder! regnar hela jävla tiden här! då finns de inget att göra än att sitta inne för ingen vill gå ut i de hära vädret liksom. har precis klickat hem lite saker ifrån h&m, blev en khakigrön kavaj, militärgrön typ, skitsnygg var den :) och sen 2 transparenta toppar. suvveeee :) oj vad jag kommer shoppa för pengarna som kmr sen sommarjobbet! är fortfarande helt lycklig över att ha fått jobb, man vill ju inte jobba om det är skitbra väder men jaja pengarna vinner de lätt :) aja nu ska jag hjälpa mor med maten, lasagne (L)!!! 





Grattis till Sofia på sin 18års dag också <3

luv 2 like it

vakna vid 12 tiden imorse, käka frulle och satte mig här vid datorn, samma gamla vanliga :D haha, det är feeeejnt. Idag blire att fika med gaby lite senare, anki skulle oxå med tror jag :D alltid lika trevligt barre!


bilder sen förra helgen












ÄLSKAR BILDEN!!!! hahahaha



sommarjobb!!!!!!

vakna vid 6 imorse eller nåt och mådde skit! hade asont i magen och gick och spydde från och till, verkligen inte okej.. men lyckades somna vid 10 och de mesta gick över puuh, jag brukar få sådär ibland? måste fan kolla upp ett :) haha. men brorsan ringde förut och gjorde mig lycklig, fick sommarjobbet på hans jobb!!!! WÖÖÖÖW, ska vara på metsjö, bara killar som jobbar där och det är riktig mansgöra men fan jag klarar av ett och behöver pengarna so bad :D ska dit nästa vecka och kolla vad som ska göras, och sen får jag börja v 26 eller tidigare om jag vill!





see me living today like there is no tomorrow!

solat och badat i berg idag med mami, riktigt varmt var de! men dock inte i vattnet så blev inget bad, jag är inte den som är den, men var fan för kallt haha. fick gå omkring här hemma och löka sönder dessutom för dom har stängt av allt vatten i hela huset för dom bygger om men tog mig en dusch precis! görnajs :D ikväll ska nog jag och gaby hitta på nåt, får se vad de blir :D


sommar!

filmen igår var sådär asså, men helt okej ändå :) Jossan hängde med upp till mig och vi kolla en stund på never back down, grymt snygg är han i den! voff! sen kasta andy och waller sten på mitt fönster så gick ner och snacka med dom ett tag, haha.

vakna vid halv 10 imorse sen kom anki hit och vi cykla till tinnis och gaby kom me :) vi låg bara där en stund, vi vart så uttråkade för att de blåste för mkt så man ville inte bada :) så drog igen vid halv 2. och ikväll blire att sitta vid ån med lite trevliga människor med vattenpipa och så :)



see me living today like there is no tomorrow!


apansson

kom precis hem, fika med gaby och angelica :) jättetrevligt! varmt som fan var de oxå, men det uppskattas! :) efter de gick vi hem till gaby och chilla i hennes enorma rum! lika stort som hela min lägenhet typ :D haha. Blir bio med bryyydsen också ikväll vid halv 10, ska se sex and the city! 2 ½ jävla timme, så bäst att den är bra :D


Tisdag

låg och chilla hela dagen igår, jossan kom upp en sväng och vi lira vårat hederliga gamla tv-spel :) haha. sen ladda jag hem spirit och never back down :) idag, ska träffa Gaby på stan och fika lite! :D blir helnajs, så hoppas vi att de stämmer att de ska bli fint väder imorn och på torsdag så man kan bada!!! :)


i can't slow down

Kom till grebo vid 6 igår ungefär, mamma släppte av mig vid anki. skulle kolla deras nya ställe :) mkt fejnt! sen vid 8 tiden kom vi till jossan, både jag och anki var helt trötta och hungriga så vi taggade rätt tidigt, åkte hem och åt som aldrig förr! vet inte varför jag var så jävla hungrig haha. sen kolla mamma och jag på tv sen somna jag. Idag har de vara varit en chilldag, inte mått så bra heller :s åt jordgubbar förut oxå, mööööööööööööööms!

alla bilder sen i fredags kmr snart, anki som har dom ;) en del bilder är bara sjuka! hahahaha


Lördag

drog till skolan och fick mina betyg, sen till fridas student! :) stanna till halv 5 sen fick jag skjuts utav brorsan till grebo där jossan hade fest, satt och drack lite först innan vi grilla och allt folk börja komma, riktigt kul var det igår! hon ska kicka fet ikväll igen så det är påt igen barre! idag regnar det iaf inte men blåser som fan! inte okej.. men äsch, blir suvve ändå! :)  bilder sen båda kvällarna kommer ;)


we no speak americano

ledig idag, men anki kom vid 11 så skulle vi lämna lite böcker och papper, åkte hem direkt efter de och sov ett par timmar, det behövdes! haha. har bara chillat hela dagen idag, ingen ork verkligen! är ledig imorn igen och på fredag är det skolavslutning, ska bara hämta betygen och sen tagga hem igen och vidare på fridas student! :D sen får jag skjuts ut till grebo av brorsan, där jossan kickar fet (; de blir nog suvve!


Baby get shaky after school!

Igårkväll kom jossan hit ikväll, kolla på tv,drack te och dog av skratt, HAMBUAE hahaha! sen kolla jag på sex and the city och somna runt 12-1 görnajs. Upp tidigt imorse och drog till sjukan en sväng, gick mkt bra. sen åkte mamma och jag till ikano, hitta inget där så vi åkte till stan, köpte ett armband, en bustier och två snygga glas till mig och jossan tills på fredag, haha feeejnt. kom precis hem, puuh känns som jag har vart borta i typ 12 timmar men dock bara 4 :) haha.

taggar tills på fredag!!! :)

bilder sen helgen














Alors on danse

hade en svenska lektion idag, några som skulle redovisa bara och sen fick vi fika :) mööjs! Jag fick VG på lars kurs, asså hur sjukt? innehåller en jävla massa matte och jag är dålig på de, så jävla king!!!! haha,  efter skolan mötte jag upp mamma i stan, vi käka på subway! görnajs. sen hämta vi upp syrran och tagga till IKEA, hon ska alltid ha så jävla mycket grejer.

det här var iaf min sista skoldag, jag har sommarlov nu liksom bara att man ska hämta betyget på fredag, fuckeeeed up nice! och skolavslutningen firar vi hos jossan (; kmr bli grymt bra, hoppas att vädret blir de också!! :D


Söndag

I fredags blev de ju som sagt lugnt, igår kom angelica till mig runt 3 tiden. Sprang ner till donken och käka sen gjorde vi iordning oss och taggade till ån med massa jordgubbar! Frida,hennes pojkvän och några polare till dom joina oss, sedan kom även jossan,ida och sofia! jättetrevligt hade vi de, vi drog vidare till burres inflyttningsfest en sväng men åkte ner på stan igen, :) hemma igen vid 12 kanske :)

Lördag

woop woopp vakna jättetidigt, vad har hänt ? himla lustigt. har duschat och städat precis, ja ni hörde rätt, Jag har städat, inte ofta de händer, undra hur min lägenhet kmr se ut sen.. Ikväll blir de att sätta sig vid ån med Anki,Fia,Isa och Linnea sen dra till Burre förmodligen :D kör inte så hårt på drickan ikväll utan de gör vi nästa heelg!! :)

Fredag

vaknade klockan 8, whattaa hell. jaja jag och mamma åkte till brorsan i Grebo för och sola lite, men jag kan ju inte typ, har ju bränt mig så mkt :( synd om meh! men de blir ju fejnt sen, ikväll blire nog att hitta på nåt med Anki, vi vet inte riktigt vad än bara :)

Torsdag

drog till Tinnis med Jossan och ida runt halv 10, sen kom Ronja, Sara och Vicke. jääääävlar vad jag har bränt mig i ansiktet, solen tar riktigt jävla bra och hoppas att vädret håller i sig, då blir man ju niggah. hääääääärligt! :D drog rätt skapligt, anki och jag fixade naglarna, blev ruskigt bra, får se hur länge dom håller nu då ;) en lektion imorn, funderar starkt på att skippa den och sola imorn igen? man vet aldrig med sverige så man ska fan passa på alla soliga dagar!!! isåfall blire berg med Gaby,rille och petros :)

onsdag

gjorde redovisning i skolan sen vare att tagga hem till solen! jag och jossan gick och la oss och stekte sönder! så jävla härligt med sommar! fick allt lite färg, bara på framsidan iofs haha och hela ansiktet är rött, rätt fint ändå? haha. ikväll tänkte vi antingen dra en fika eller minigolf, får se vad de blir. är ledig imorn saaaaaaaaaaatte (; då ska jag sola ännu mer!! Älskar värmen verkligen!!!

Tisdag

halloj!
var i skolan för en lektion, fixa dom sista resterna! skönt och ha de gjort. Jag och anki drog till stan och fika på Steves en stund, sen gick vi på stan. Hittade ett par shorts och en skjorta, funderar starkt på att lämna tillbaka skjortan dock och köpa en annan :) var även och beställde tatueringstid idag, så den 21 september ska jag påbörja den, hinner säkert inte klart men hoppas de för det gör nåt så sjukt ont, ska fortsätta på revbenen, kmr bli riktigt jävla nice :D längtar!!! ikväll blire DHW så klart.



RSS 2.0