bildbomb













Fredag/Lördag

kom till jonte igår runt 7 tiden! sen börja fler folk rulla in :) riktigt kul vare och filles partytrick kan ha varit de bästa genom tiderna!!! fan att det inte finns en video på de, skratta tills jag tjöt och inte kunde andas, helt galet roligt! vid 11 tog vi bussen in till stan och skulle gå ut, blev en jävla snabb sväng inne på 55:an, sen drog jag och josse till donken och köpte cheese, tog bussen hem vid 1, skööönt! idag är jag bakis och helt skakis, ojoj? rimmar och gjejer, bena orkar inte ens hålla mig uppe så håller mig i sängen resten av dagen ;D ska träffa gaby ikväll också :D, BILDER KMR!


give me give me

drog till ikano efter skolan igår med mamma, fick med mig ett par boots hem :) fejna, sen drog jag och rebban och gymma som as!!! :) riktigt hurtiga. Idag var skolan relativt slapp, tagga hem runt 2 tiden, somna på soffan som vanligt, sen äta och sen köra ett pass med jossan på friskis! Prima! imorn blire skolan sen fira jonte som fyller 18, HOPPAS jag på utgång sen!


Don't try to change me!

börja skolan kvart över 8, tagga därifrån vid 9, hade ingen lärare och vi kom fan ingen vart så vi drog oss hemåt, skööönt! älskar skoldagarna såhär i starten :D, jag och mamma åkte ut och övningskörde, gick riktigt bra! känner pressen av att ta körkortet nu asså, det är de ända folk pratar om verkar de som haha! ska bara ta tag i teorin och det känns sådär... men nångång ska jag få de där kortet! imorn blire skolan en sväng sen ska jag och mamma på stan och leta lite nya dojor till mig, eller boots/kängor typ, har fastnat för ett par men dom är ju sveeeejndyra! får se hur bra min övertalnings förmåga är ! ;D

studentmössa

börja skolan kvart i 11, fejnt! idag beställde vi studentmössa, REDAN?! beställde även champangeglas och visselpipa! gick på 1070 kr, helt sjukt dyrt! men ett minne för livet! längtar redan nåt enormt!!!! tänk att lilla jag ska bli vuxen, skaffa jobb och egen lägenhet! haha ojoj, men de kmr bli riktigt nice! sluta iaf vid halv 4 så då trampa jag hem, nu sitter jag och väntar på mat och efter de blir det friskis med käre josef :)


kickstarts

blev ju nollning ifredags som sagt! haha sjukt kul och våra nollor var fan inte blyga utan dom bara körde!!! det gillar vi, stort plus! efter de skulle de blivit utgång men drog hem till gaby en sväng och sen in till stan igen och jag och anki bestämde oss  för att inte gå ut, 19 överallt och puuh, var bara trött dessutom! igår hände verkligen ingeting på hela dagen, göööörschöönt! (; och idag blev tv maraton på mtv som alltid på söndagar, och kom hem precis, jag och jossan har vart och tränat på friskis, så jävla otränad jag ärå, haha va helt slut men det ändras ju snart!

might be holding your hand, but i'm holdin' it loose

slapp dag i skolan igen, börja halv 10 och sluta 12! blev att trampa hem och ta en iskall dusch, vart varm hela dagen! hatar att vädret är så svårt, ena stunden äre iskallt sen blire dyngvarmt! gillar mer det sista (; ikväll blir det nollning och utgång för hela slanten! gillar även att jag fick mer pengar i timmen, mer än vad jag visste, så blev mer cash :) gillar vi grovt!!! blir utgång med mina bästa! ( förutom jossan... :/ )

hehooooo

börja skolan idag vid 9, prata med nya mentorn och sen drog alla in till stan eftersom vi hade världens håltimme, jag,emil och josse satt på steves och käka, veva efter getingar som vanligt! hatar dom!!! sen blev de minigolf i valla, vi körde några banor men sen tröttna vi och mamma skjutsa hem oss :) nu ska jag och mamma göra blåbärspaj, mumma! efter de blire att sitta och tänka ut lite lekar tills nollingen på fredag, hoppas att många dyker upp! ;D fick även min lönespec idag, GREAT!!!!!!

Alive

blev skolan i nån halvtimme, inte vant mig än att vara tillbaka! haha, har iaf fått en ny lärare/mentor, verkar riktigt bra faktiskt! imorn får vi mer reda på grupper och sånt och vi ska även lira minigolf i valla, haha :) efter skolan drog jag och gaby till Maxtattoo där vi snacka om min tatuering och hur vi skulle göra den, blir nog great! bara en månad kvar, görnervös! sen drog vi till stan och fika, anki,jonte och emil svängde även förbi en sväng! :) efter det blev de stan och jag köpte mig ett par nya jeansleggins som jag har på mig nu som jag försöker töja ut lite, sitter ju och visar hela röven, rätt snyggt dooock??? (;

sjukis

vakna tidigt idag och drog och gjorde några ärenden med mor! köpte blommor, drog till federal och skulle till maxtatto och måla upp tatton, men som vanligt när jag är där har dom inte öppet fast de står att dom ska ha det? blir galen, och jag ska göra den om en månad liksom, jaja får gå dit imorn igen! vart lite happy när jag fick mina skattepengar från skatteverket idag också :D görbra. ahaa imorn äre skola och jag är sjuk, som vanligt! blir alltid sjuk innan skolan, lite av en tradition tror jag allt! :)

back to school

åkte till gaby igårkväll runt 10, där var också Linda och Sophie :) satt och snacka ett tag på balkongen, sen drog jag och gaby in och kolla på tv, hon somna direkt medans jag låg vaken till kvart över 3 och vakna vid halv 8 igen :D wopiie, bara för jag har så ont i halsen, går verkligen inte att sussa då! blir måndagsklubben imorn, ska nog ta de rätt lugnt så jag inte blir för sjuk, skola dagen efter också ;) börjar vid 1 iaf. har ändå lite ångest fan.. haha


 mitt schema, ser ju dock inte så mkt, men de funkar! plus ivvalen såklart

schalalala

blev en fika igår med gaby, satt och veva efter getingar som vanligt! hatar dom små djuren, men mycket trevligt :) drog hem och tog de lugnt, börjar nog bli småsjuk känns de som, verkligen inte okej! så blir att ta de lugnt ikväll me, kanske träffa gaby också :) på tisdag börjar skolan, suger men ändå äre skönt med rutiner! kolla schemat igår och verkar nog relativt okej, ska bli kul att nolla ettorna på fredag me :D fejnt

dum av dig

var precis och köpte nytt gymkort, gymma en timma också! känns sjukt bra och vara igång igen :) nu jävlar ska jag bli hurtig!!! så säger jag alltid dock men aae nu gäller det :) idag blire bara lugnt, ska träffa jossan och snacka lite skit och så! ;D i helgen kör vi nog på en utgång, fan skolan börjar ju snart... ska fan ändå bli skönt! har mindre än ett år kvar!!! nu kör vi

Anchor

igår fira vi gaby med tjejmiddag och sen skulle  vi till måndagsklubben men dom släppte inte in fler folk förns vid 1 så aldrig!!!! vi drog hem sen igen, var iaf en trevligt kväll :D grattis gabs! vakna runt 11 imorse, käka frulle och drog till stan för att fika med gaby, satt med henne,rille och petros (: efter det mötte vi upp syrran och jag körde en riktig impulsgrej, drog och pierca mig :) en anchor precis vid ögat :) görnice!!

Hur högt?

blev chillkväll hos gaby med jossan också ;D! vi rökte lite vattenpipa och chilla galet, drog till stan och köpte lite kinamat, satt och snacka skit och hade allmänt trevligt! idag blev de himnabadet med mor, skönt att få tbx lite färg men det tar inte alls lika bra längre, vill utomlands! jaja, ikväll blire att sätta sig på en uteservering med anki och jossan! :) görnice!

Måndagsklubben

jag och anki börja förfesta hos syrran, sen kom jonte,marc och robe och joina oss! gick mot måndagsklubben runt halv 9, för att slippa kö tänkte vi (; haha nog! kön gick ända ner till 55:an, och när vi har köat över en halvtimma så säger dom att dom inte släpper in mer folk förns 11!!! klockan var då halv 10, men bara att stå kvar med ett leende på läpparna! när vi kom in så gick jag och anki lös barre, kan ha blivit annnnnnnnnningen för mkt dricka för oss! men det var fejnt, idag äre mindre fejnt, fyfan! hahaha. var iaf skitkul, träffa massa gamla polare sen förra klassen! lovely! vi kör nästa måndag igen, först fira gaby och sen dra ut :)!

födelsedagen

fick pengar och lite sånt av familjen och släkt :) jättenöjd! vid 6 kom alla brudarna hit, fick en stickad tröja, ett linne, örhängen och presentkort :D asfint! vi käkade och drack och körde lite lekar och hade askul! vid 11 drog vi till bussen och gick till krogen, blev NH först, var väl sådär (; men kvällen var sjukt bra :)! tack <3

RSS 2.0