måndag

asså det är så jävla underbart, skolan är snart slut och det är fint väder! ända som fattas är ett fucking jobb! måste ha pengaaaaaaar :) fixade Lars prov idag också, känns skönt! nu har jag bara lite smårester att göra sen äre klart!! önskar att jag skulle ta studenten sen också men får vänta 1 år till ;) imorn har vi en lektion som jag ska gå på iaf, sen ska jag beställa tatueringstid sen fika med negerskallen angelica :) var och hämta ut lite kläder som jag har beställt också! vart perfa!

aja blir träning med jossan ikväll ;D!





Söndag

Fredags; åkte till gabys nya snygga lägenhet, vilka fester de kan bli i den asså :D! sen drog vi till frida där de blev förkrök :) skittrevligt! drog ner till hamnfestivalen typ en kvart, var inte så kul där. jag cyklade hem vid halv 1 typ.

lördags, vart bara chill med tv och pizza :) görnajs

idag, mors dag så jag gick över och köpte en fin blombukett åt mor! sen drog hela familjen till valla och lira minigolf :D gick ju görfejnt!

Fredag

drog till fia igår vid 9 tiden, jonte och emil dök också upp. kollade på film och bara chilla, sen slagga alla där hade typ filmmaraton, så drog hem vid 8 imorse, hahaha. nu har jag duschat och sovit ett bra tag. Jätteskönt! ska snart fixa iordning mig och sen kolla på gabys nya lägenhet ;) sen taggar vi till hamnfestivalen, hoppas de blir relativt varmt iaf så man inte fryser ihjäl!


Torsdag

ledig idag fettskönt ju! fick sms av anki nyss och de har 36 grader i turkiet, huuuur nice?! hoppas fan på en sista minuten resa i augusti eller nåt, de hade dödat! :D har precis köpt en sallad på ica till mor och mig, bara massa gammal sallad i ? alltid älskat den salladen.. haha sen blire att gå ut och gå med Fia ! :) jättefint väder också, gillar vi! nu äre bara 2 veckor kvar till skolavslutningen och jag måste skriva in mig på magnussons snart, haha och vill beställa uppkörningstid och allt :D

onsdag

skola, gick på stan med med jonte och emil en sväng sen mötte jag upp mamma, fick en byxdress och en klänning! nåt av de lär de väl bli på skolavslutningen, på tal om den, va gör man på skolavslutningen? kanske vara här först sen går jag och resten som kan ut på krogen tror jag allt ! :) blir feejnt,

i helgen blire förhoppningsvis hamnfestivalen, beror på vädret! hatar att i Sverige måste man sitta och kolla vädret varje dag, på sommarn ska man inte ens behöva de! det ska vara fint jämt, dääääärför jag ska flytta till Australien, jag ska verkligen. finns ingenting som håller mig tbx för tillfället!

sometimes i feel like trowin' my hands up in the air, i know i can count on you
sometimes i feel like sayin' lord i just don't care!


Tisdag

kan denna vecka ta slut så allt mitt plugg också kan ta slut!! fortfarande massa och göra, så jävla jobbigt! aah sluta vid 1 idag iaf, skönis! och skitväder äre de också, medans Angelica ligger på stranden i Turkiet nu, :) böghög. en bra sak är att det är desperete och cougar town ikväll! ruskigt nice!


måndag

fick mitt VG i iv-valet iaf, känns gött :) åkte hem imellan på håltimman sen tillbaka till skolan en lektion sen cykla jag in till stan och mötte Rebban! så jävla längesen vi sågs men vi lyckas alltid ha lika jävla kul, helt sjukt :D vi SKA umgås lika mycket som förr!!!! haha. gick överallt i stan och jag köpte mig en jeansväst historia som jag ska klippa av och göra skitsnygg! :)

Nu ska jag och jossan träna på friskis! ;D









Love u! <3


Söndag

igår drog jag till fia runt 9 tiden, så drog vi ut till Tallboda vid 10 ungefär, satt och lirade med andra ord och bara kolla film, fick skjuts hem vid halv 2 så cyklade jag resten av biten i spöregn :D uschusch. haha

idag, ska ut och gå en sväng om det inte har tänkt och regna eller nåt sånt? måste också hyra robinsson crusoe filmen om inte mor har gjort de, ska ha läst ut en bok på 300 sidor tills imorn så fan jag ser filmen ist :)
Angelica var förbi här förut och skulle hämta en bok, sen drar hon till Turkiet ikväll! jävla bögunge, så jävla skönt och sola&bada, jag vill me utomlands!!!!!


jag och fia! :)

Lördag

blev riktigt trevligt igårkväll! :) satt ute till halv 1 ungefär.
vaknade vid 10 imorse, jäääättetrött verkligen men kunde ändå inte somna om! drog till gaby och solade lite på hennes tak,sen käka vi,gjorde oss iordning och drog till stan och köpte glass. gick även till balen och kollade på alla, alla är så sjukt fina! var jääävligt varmt kan jag ju säga puuuh! blev jättetaggad eftersom jag ska dansa om ett år, kommer dock vara sjukt nervös men så jävla kul! :D Tim och jag har redan bestämt oss för att vi ska dansa :D (Y)

iaf, ikväll ska jag och fia dra ut till Tallboda till jonte, är väl några st där som ska chilla och dricka leejte :)

Fredag

gjorde provet i skolan på högst 10 min, sen vare bara att cykla hem igen! gick ut och gick, nåt jag har tänkt och göra nu varje dag asså :o nu ska man ju bara hålla de också, hahaha! Ikväll blire att grilla och dricka med fia och anki! jonte och dom där kommer väl förmodligen också, klockan är snart 6 och det är 24 grader ute, HUR NICE?!
jaja bilder kommer väl sen efter ikväll om de nu går att lägga upp dom :o

asakaksoajeaoajea

var nyss ute och gick runt ån med mamma, jättevarmt ute (L), ska snart bege mig till skolan då och göra ett prov, fan om jag inte klarar de, då skjuter jag mig asså för orkar inte plugga mer på de! hoppas anki hänger med mig och tränar sen då :D puss


pluuuuuuuuuuugg

blev ingen träning som sagt, vad vare jag sa? haha säger alltid så men blir aldrig av, hoppa iaf upp på crosstrainern några ynka minuter, de sög så jag hoppa av och kolla på tv ist :) mkt bättre så. precis kollat klart på anna anka, rätt person vann iaf då! :) imorn börjar jag skolan klockan 1 och ska bara skriva ett prov, skönt! hoppas jag klarar de, borde allt göra de. Nae men kanske ska fortsätta med min uppsats som ska vara på 10 sidor, SAMHÄLL också. suveränt ämne HEHE. jag skriver iaf om Greenpeace om ni undrar! prov imorn, prov på fredag, och har 2 prov kvar i lars kurs , 10 sidors uppsats och sen ska jag ha läst en bok på 300 sidor tills måndag, ser filmen ist va ? aa fan :)


Onsdag

skön dag i skolan idag igen? ojoj! mycket bra. fick dock reda på igår att jag hade missat ett prov i en av kurserna så får ig i de och göra om de i 3:an? palla att de säger till mig nu, några dagar innan vi slutar, men äsch tar de som de kommer, jag ska ändå bli polis minsann så har ingen användning av dom ämnena ändå :D haha.
slutade vid 10-11 idag och mamma och jag gick en långprommis, ska till friskis nu snart och köra ett pass också vare tänkt, så säger man jämt så får se om det ens blir av då! :) yepppp! Älskar att det börjar bli riktigt varmt, kom ut i morse och skulle cykla till skolan och fick världens chock över att man inte frös? nu äre solen som ska komma fram också och om regnet tänker titta fram tänker jag skjuta de! :o

puss då


Tisdag

Kom till skolan klockan 10 och gick hem vid 11, relativt kort dag :) haha. när jag kom hem käka jag och tog en powernap, så jääävla skönt att somna mitt på dagen, fast så fort man vaknar vet man inte vart man är och tror att klockan är typ 8 på kvällen, eller jag är sån iaf! haha.  Nu hade jag tänkt att gå ut och gå en sväng och ikväll blir de förmodligen kickboxning med jossan! :D sen äre desperete och the hills som gäller, det har kommit ett  nytt avsnitt för er som kollar! så himla spännande!

hoppas de blir lite festande i helgen!

Måndag

skola idag då! jätteslapp dag, skönt! anki och jag drog hem till mig, gick ut och gick en riktig powerwalk,käkade och nu ska jag och jossan iväg och träna :)! känns bra asså. sen måste plugga, har prov på torsdag och sen har jag en samhällsuppsatts som ska vara på 10 sidor!!! kul jul, naaaj. men snart sommarlov!!! så jävla skönt, hoppas på att jag kan få sommarjobb så jag bara kan boka en resa sen! vore så jävla skööönt!
fan jag kan inte lägga in bilder idag heller? något som är fel, plus att det kommer upp en ruta med lösen och sånt nu, jättekonstigt..

Söndag

I fredags blev det bio med Gaby,jonte och robe! vi såg Terror on elm street, riktigt läskig i vissa scener asså, alla satt och skrek, inte jag dock :) trams, inte lika lätt att sova efter hahaha. Vi drog en fika innan också, :)

Lördags; anki kom hit, vi drog till steves och skulle fika men bestämde oss att nae vi drar till Lisa ist som hade fest, men sen började spöregna så va fan, vi sket i de och drog till Jontes farsa och drack lite och hängde på balkongen med musik hela kvällen ist! tagga hemåt vid 12 halv 1.

idag har jag vart med gaby igen, drog en jättesnabb fika! haha, vi bestämde oss för att gå på stan ist :D hon hitta en skitsnygg bikini och jag gick hem tomhänt.. haha sen drog vi hem till hennes mor där vi kolla på tv och var med kissekatterna, frida kom sen oxå :D! kom hem för ett par timmar sen och har precis kollat på sista avsnittet av jersey shore<'3


Tisdag

kortis dag i skolan idag, mkt skönt! efter skolan drog jag,anki,jonte och emil till stan, gick på stan en sväng sen satt vi på steves och fika på uteserveringen, samir kom efter ett tag och joina oss en stund. Träffa också lollo på stan :D uppskattas! anki och jag drog oss hemåt runt 3 tiden, gick ner till jossan och sen trampa vi bort till friskis och körde ett medelpass idag, jag var bara trött och på skratthumör men de gick ju feeeejnt ändå. Nu ska jag lägga mig i sängen och vänta på att desperete börjar (L)


rätt så gammal bild, jarrååå! var på väg till parken i åtvi hahaha.

Måndag

skuula idag till typ 3 tiden, stack hem och käka och så sen drog jag och jossan och träna på friskis! gick gööörbra minsann :) kanske gabys land nån dag i veckan, vi är ju lediga torsdag och fredag och sen på lördag hoppas jag att de blir strandgatan och kolla på Hoffe asså! hoppas hoppas! :)

Söndag.

Var med gaby igår, såg på avatar och käka donken :D alltid lika trevligt, sjukt så lika vi är i sättet asså! innan hon skulle gå fick vi leta galet efter hennes plånbok, gick ner till mcdonalds och leta och överallt så ligger den hemma på balkongen barre! hahaha.

idag; syrran och dom kommer väl hit som vanligt på söndagar (: ska träna och så också


Varför jag aldrig släppt det och aldrig gett upp
Trots min väg vart lång kantats med gupp
Jag stått utan för din port så många gånger
Så många brev många sånger
Minns alla ord varje rad ja skrivit
En längtan så stor
Minns varje dag jag lidigt
Har gått genom livet med en övetygelse
Att jag satt något spår
Som haft betydelse
Aldrig besvarad aldrig tillmötes
En kärlek så varm utan den vilket öde
Från vinter till vår
Sen sommar till höst
Trotts att tiden vart svår, så gav kärleken tröst
Hjärtan som slår
Vi står där vi stod
Minns det som igår
Första gången du log
Som om jag snubblade pladask
På marken och bara dog

Fredag

mamma och jag gick till Maxtatto idag och tänkte beställa tid, kom några dagar försent och kommer isåfall få min tatuering nångång i septemer, kul jul och vänta sålänge, så får se ifall vi hittar nåt annat ställe eller så får jag vänta, jävla stjärt, aja då har jag lite tid på mig att bestämma vad jag vill göra ,blir ju typ hela revbenen så kan ju va gött och veta lejte då :D måste fixa min gamla ujujuj.

igår var jag och gaby ute på en weedig promenad sen tagga vi hem till henne en sväng :) görnajs!
ikväll ska jag chilla, så jäääävla trött, bara sitta och njuta över att praktiken är slut, kul i 3:an sen. njaaa?
imorn kommer gaby hit, så hittar vi på nåt kul barre :)


tröööööött

sista dagen på praktiken idag, jääääääääääääääääääääätteskönt! man får bara ont i ryggen och fossingarna, inte okej! så ska bli asgött att komma tbx till skolan och bara va kvar, skulle vilja gå kvar iskolan typ 10 år till eller nåt. hahaha. Ikväll ska jag träna sen bara softa. Imorn ska jag till vårdcentralen och sen springa till max tatto och beställa tid om de går, får vi hoppas!!! :) fick även ett linne från vero moda :) haha.


Onsdag

Hemma nu igen, praktiken var rätt lugn idag också faktiskt, luncha med jonte och anki, käka lejte tacos då! efter det köpte jag mig en döskallering, jättesnygg är den! 80 pix! blir nog inget landet med brydaarna, ska tydligen regna och blåsa som fasen :/



Tisdag

Praktik idag igen barre, tänk om man skulle få pengar fört! jobba mellan 11-16.30 idag bara så det var rätt lugnt. efter jag hade slutat köpte jag ett assnyggt linne för bara 149:- Jossan frågade om inte hon och jag kunde få jobba på strandgatan när hoffmaestro är där! ringde upp syrran dirr och fråga, hoppas att vi får de :D:D
På fredag blire att dra ut ett stort gäng med b-rudar till gabys land! kommer bli asnice, lördag får vi se, riktigt längesen de blev en utgång? men ahhh satte :)


Söndag

Var trevligt i fredags hos jossan! :) grilla och drack med massa polare. Jag och Gaby tog bussen hem vid kvart i 1. Igår gjorde jag inte allt för mycket asså, chilla bara, har fortfarande inte blivit 100 % frisk än asså, jättejobbigt, men ska fan träna idag ändå! cool som jag är, höhö.

Idag; ska ut och gå och köra lite crosstrainer, sen blire att ha tvdag, alltid lika bra program på mtv på söndagar, och ikväll är det Jersey shore! UNDERBART


This life is a partey, i'm never growing up

RSS 2.0